Daar waar wij (mede) evenementen organiseren, of op freelance basis techniek verzorgen, hebben we de mogelijkheid om het nodige aan technische faciliteiten mee te nemen ter ondersteuning.

 

Of het nu gaat om licht of geluid? Wij hebben het nodige in huis. Daarnaast kunnen wij middels onze contacten ook voorzien in datgene wat wij nou net zelf niet hebben liggen.

 

Wij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat het geluid en licht op uw evenement misschien wel beter is dan u zelf had verwacht.

 

Wij hebben ervoor gekozen heel selectief te investeren in apparatuur met een zo optimale prijs/kwaliteits verhouding. Dit maakt voor u een goede kwaliteit mogelijk en wij hoeven geen enorme afschrijvingen in rekening te brengen.

 

Daarnaast hebben we gekozen voor een brede investering in LED verlichting. Wat naast vele mogelijkheden ook het voordeel van een laag stroomverbruik heeft. En dat kan u nou net de inhuur van dure aggregaten schelen.

Wij kiezen ervoor om alleen zelf onze apparatuur te gebruiken. Dry-hire behoort dus bij ons niet tot de mogelijkheden. Juist het segment waarin wij de keuzes maken voor apparatuur vergt een zorgvuldige manier van omgang. En alleen door zelf "achter de knoppen" te staan kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan.

 

En tot slot. Omdat wij gewoon zijn al onze inzet zeer zorgvuldig en met uitgebreide aandacht, voor zelfs de kleinste details, te plannen, kunnen wij u op vele niveaus adviseren en ontlasten.

Eigenlijk benaderen wij elke inzet als ware het een eigen productie.

Contact   :  info@studio-zwolle.nl

Telefoon:  0631 766 502