De mogelijkheden.

 

Wij kunnen in de studio opnames verzorgen van spraak, zang en diverse instrumenten. Wel is de speelruimte qua oppervlak beperkt. Derhalve hebben wij de mogelijkheid gecreƫerd om ook op locatie opnames te maken.

 

Ook bieden wij de mogelijkheid om als solo artiest/singer-songwriter onze faciliteiten te gebruiken om uzelf te ontwikkelen. Wij bieden dan naast de faciliteiten nuttige en opbouwende feedback waardoor u zich verder kan ontwikkelen. Mede hiervoor hebben wij een groot archief met orkestbanden in diverse genres.

 

De opnames kunnen vervolgens bewerkt worden t.b.v. demo's, singles, album cd's of gewoon eenvoudig ter evaluatie. Uiteraard kan ook alles omgezet worden naar elk gewenst formaat voor web of portable speler.

 

Ook kunnen wij het ontwerp van en uitvoering van drukwerk t.b.v. cd's e.d. voor u, laten, realiseren. Ditzelfde geld voor het dupliceren in diverse oplages.

De faciliteiten.

 

Zowel in de studio als voor opnames op locatie maken wij gebruik van harddisk recording. In beide gevallen 16 sporen. In de loop van het voorjaar 2013 zullen dit er 32 worden. Wel blijft dezelfde standaard waarmee we werken 48kHz -24 bits.

 

Voor alle opnames hebben wij verder de benodigde randapparatuur beschikbaar en ook een groot assortiment microfoons liggen voor u klaar. Uiteraard ontbreekt de benodigde bekabeling voor dit alles niet.

 

Specifiek zijn in de studio een elektronische piano, elektrische gitaar met combo en een elektronisch drumstel aanwezig.

Contact   :  info@studio-zwolle.nl

Telefoon:  0631 766 502