Een lastig proces.

 

Soms gaan we met iemand verder dan alleen maar opnames maken bij ons in de studio. Als beide partijen het willen kunnen we gaan werken als creatieve producers. In dat geval gaan we ons bezig houden met alles rondom "de artiest". Dat betekend naast het mee ontwikkelen van repertoire, meedenken over nummers en wat dan al niet meer bij het ontstaan van de muziek, tot de begeleiding en technische facilitering van optredens.

 

Een intensief proces waarbij vertrouwen onderling heel belangrijk is. En een proces wat niet altijd oneindig blijkt te zijn. Je komt nu eenmaal soms tot de conclusie dat het samen niet meer werkt. En dan moet je ook bereid zijn de ander een andere weg te gunnen.

Dit hebben we de afgelopen jaren met een aantal artiesten gedaan. Een drietal daarvan vind je wat uitgebreider hier op de site. Anderen kwamen nooit tot optreden.

Een veeleisend proces.

 

Concreter is het als we bezig zijn met de (co)productie van een evenement, concert dan wel theaterproductie. Dan is het doel en realisatie termijn in ieder geval duidelijk. Wel weten we dat er veel meer bij komt kijken dan een ieder denkt. Zelfs wijzelf worden nogal eens verrast.

 

Al meerdere jaren bemoeien wij ons met diverse evenementen. Een aantal jaren binnen het Zwolse carnaval, een theater muziekproductie met meerdere artiesten en zelfs van mijn eigen huwelijk, jaren terug, maakten wij een heuse productie. Iets wat over gebleven is uit de tijd dat wij als videoproducenten actief waren.

 

Tegenwoordig zijn wij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het podium wat staat op FlevoVuur. Een evenement waar jaarlijks honderden vrouwen op af komen waarbij er naast workshops ook de nodige optredens centraal staan. En dat is best wel apart. Wij zijn namelijk de enige mannen die daar rond mogen lopen.

Theater productie Jessie & Wil - Je mag er zijn

Contact   :  info@studio-zwolle.nl

Telefoon:  0631 766 502