De hoogste studio van Zwolle en omgeving.

 

Zo mogen wij ons tegenwoordig wel noemen. Gelegen op de negende verdieping maakt tevens dat we een mooi uitzicht over de stad te bieden hebben.

 

De studio is er vooral op ingericht om singer/songwriter dan wel solo-artiesten op te nemen. Wordt het allemaal wat groter en wilt u bijvoorbeeld opnames van uw band, dan kunnen we de opnames gewoon op locatie maken middels een volledige mobiele set-up. Uiteraard worden al die opnames verder verwerkt in onze studio en kunnen we desgewenst daar dan ook nog extra (solo)-partijen bij opnemen.

 

Tot slot kan alles nog gemasterd worden en kunnen we ook behulpzaam zijn bij het  voordelig (laten) dupliceren. En zelfs het ontwerp van uw cd hoes, al dan niet compleet met foto's, kan door ons worden verzorgd.

 

Hoe werken wij.

 

Meestal begint een bezoek aan ons met een kennismaking in de studio. Onder het genot van een kopje koffie nemen we dan rustig de mogelijkheden door en bespreken we hoe we verder te werk zullen gaan. Ook maken we dan soms nog even een proefopname. Dan kan men vast even proeven aan het werken in de studio.


Vaak spelen bij het maken van opnames zenuwen en onwennigheid een grote rol en hebben dan ook uitwerking op het eindresultaat. Wij nemen daarom altijd ruim de tijd voor het maken van de opnames. Dan kan iedereen even aan elkaar en de, voor velen, toch aparte situatie wennen. We werken daarbij met dagdelen (middag of avond) van een uur of 4.

 

In die tijd blijkt meestal dat we één à twee nummers kunnen opnemen en daarvan een snelle mix kunnen maken. Verder hangt de manier van werken natuurlijk ook heel erg af van datgene wat er opgenomen moet gaan worden en aan het doel waarvoor de opnames bestemd zijn.

Contact   :  info@studio-zwolle.nl

Telefoon:  0631 766 502